Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriyeli Aileyi sevindirdi

Yaklaşık 5 Yıl önce Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli Mahmud ve Meryem Yasin çiftinin Süleymanşah çadır kentinde üçüz çocukları dünyaya geldi. Suriyeli aile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı üçüz bebeklerine 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' isimlerini verdi. Aile daha sonra Harran konteyner Kente taşındı. '18 Aralık Uluslararası Dünya Göçmenler Günü' nedeniyle Suriyeli üçüzler Recep Tayyip Erdoğan kardeşler Ankara'ya gitti.

Ankara'da '18 Aralık Uluslararası Dünya Göçmenler Günü''ne katılan Suriyeli üçüzler Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Ankara gezisiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüler.

Suriyeli Recep Tayyip Erdoğan ikiz Kardeşler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni doğumda iken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kucağındaki tablolu resmi hediye ettiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise çocuklar oyuncak hediye etti. İş isteyen babaya iş müjdesiyle birlikte Türk vatandaşlığı verilmesi için gerekli çalışmayı başlatacağını Suriyeli aileye müjdeledi.

Anne Meryem Yasin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek hamile olduğunu ve doğacak kız çocuğuna da Emine Erdoğan ismini vereceğini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysel 5 yıl önce

Cumhur başkanım bizide sevindirin ne olursunuz keşke sizide birkere görsem ama imkansız olduğunu biliyorum

banner24

banner49

banner48