Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfalılarla Buluşacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan'da Nevali Hotel arkasında yer alan alanda Şanlıurfalılara seslenecek. Kurtuluşun 97. yıl dönümü etkinliklerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buluşması öncesi tüm hazırlıklar tekrardan gözden geçirildi. Büyükşehir Belediyesi, miting alanındaki çevre düzenlemelerine ağırlık vererek meydan düzenlemelerini tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfalılarla buluşma saati ise 14.00 olarak belirlendi.
BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN BULUŞMAYA DAVET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta Şanlıurfa'ya geldiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'yı çok seviyor. Bu anlamda Salı günkü buluşmamıza tüm Şanlıurfa halkını davet ediyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48