Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfalıları Tebrik Etti

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü münasebetiyle düzenlenen törende okunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı şöyle:

İstiklal mücadelesi; vatanını canlarından üstün tutan, kahramanlıklarıyla tarihe malolan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedekarlıkları, aziz milletimizin bağımsızlıkları ve özgürlüklerine sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle sonuçlanmıştır.

Böyle kutlu bir anlayışla, kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak, muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu inançla, İstiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Şanlıurfa’nın bu gurur gününü tekrar tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanısıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfalı Bürokratlar ve ilim adamları da birer mesaj göndererek tebriklerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49