Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa'da böyle bir  adımın atılması çok önemlidir"
Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 86. Yıl Dönümü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Siverek belediye başkanlığı için yapılan seçim sonucunu da değerlendirdi.
Başkan Erdoğan, Siverek Belediye Meclisinde yapılan oylamada 24 oy alarak Siverek Belediye Başkanı Seçilen Ayşe Çakmak’ı tebrik ederek ilk kez ilçede bir kadın belediye başkanının seçildiğini kaydetti.
Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Bugün aslında Şanlıurfa’da bir seçim yapıldı. Şanlıurfa’da yapılan seçiminde Siverek belediye başkanı bizdendi. Şimdi Belediye başkanımızın istifası nedeni ile boşalan belediye başkanlığı için orada Ayşe Çakmak, hanımefendi iki üniversite bitirdi. Şimdi üçüncü üniversiteyi bitiriyor ve bugün oylamalar sonucu üçüncü turda Ayşe Çakmak,başkan seçildi" ifadelerini kullandı.
"ŞANLIURFA'DA BÖYLE BİR ADIMIN ATILMASI ÇOK ÖNEMLİDİR"
Bugün onunda aramızda olmasını istediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah ilk il başkanlığı toplantımızda Ayşe hanımında aramızda olur. Kendisini de dün davet ettim. Kasım Gürpınar kardeşimle görüştük. Bu sabah yapılan seçimle muhalefet bir şeyler yapmaya çalıştı ama hamdolsun 24 oyla seçimi Ayşe Hanım aldı. Şanlıurfa’da böyle bir adımın atılmış olması çok çok önemli. Bu şekilde de belediye sayılarımız artmış olması böyle bir dönemde isabetli bir adım olmuştur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49