Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenen 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan burada partililere sesleniyor. Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
İZMİR'DE EVLERİ YIKILANLAR VATANDAŞLARA YENİLERİ TESLİM EDİLECEK
Devletimiz depremin ilk anından itibaren İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım faaliyetleri eksiksiz yerine getirilmektedir. Ülkemiz en doğusundan en batısına tehlikeli bir deprem hattında. Yaşadığımız depremler ile bunu her seferinde anlıyoruz. Şehirlerimizi bir kanser gibi tek katlı ve çok katlı gecekonduların acısını afetlerde yıkımlar ile yaşıyoruz. Van da bu acıları en derinden yaşamış illerimizden biridir.
Van'da depremden sonra 25 bin 172 konut, sosyal tesis ve devlet binasını sahiplerine teslim ettik. Malatya'da 5 bin 24 Elazığ'da 18 bin 868 adet konutu teslim ettik. İzmir'de evleri yıkılan vatandaşlarımıza da en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz.
GÜVENLİKLERİNİ TEHLİKE ALTINDA GÖRENLER FAŞİZME DOĞRU SAVRULUYOR
Van bugün bizi bir kez daha bağrına bastı. Ülkemizin içinden geçtiği bu tarihi süreçte, Van'dan çok daha fazla destek bekliyorum. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için her destek, özellikle de Van'ın desteği hayati öneme sahiptir.
Kuruluşundan bu yana teşkilatlarımızda görev almış kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Daha önce ilçe kongrelerimizde görev almış, bugün de il kongremizde görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her birinize şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.
Değerli kardeşlerim, dünya siyasi ve ekonomik olarak yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Kendilerini demokrasi ve özgürlüğün beşiği gibi gösteren ülkelerin faşizm, yabancı düşmanlığı gibi konularda nüksettiğini görüyoruz. Ucuz iş gücünün ülkelerine gelmesini isteyenler, şimdi sığınmacılara kapılarını kapatıyor. Güvenliklerini tehlike altında görenlerin nasıl faşizme doğru savrulduklarını görüyoruz.
TÜRKİYE HEDEFE KONULAN ÜLKE KONUMUNDA
Türkiye bu süreçte en çok hedefe konulan ülke durumundadır. Son dönemde Fransa başta olmak üzere yükselen İslam düşmanlığı Avrupa'yı felakete sürükleyen çarpık zihniyetin devam ettiğinin göstergesidir. Dini fanatizm ile İslam'a ve Müslümanlara ırkçı saiklerle Türklere ırkçı davranış sergileyenler bunu artık gizleme gereği bile duymuyor. Hz.Muhammed'e yönelik hakaretlerin tamamı İslam'ı, şahsıma yönelik hakaretlerin tamamı ülkemize yapılan hakaretlerdir.
Milletimiz bunu gördüğü için birkaç istina dışında değerlerinin arkasında yer almıştır. Bunun hesabını elbette vereceklerdir. Bizim yapacağımız, kendi davamıza sıkı sıkıya sarılmaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49