Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şanlıurfa'ya Müjde!.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün göreve geldiğinden beri yapmış olduğu ısrarlı takip, teknik çalışma ve üst düzey girişimleriyle Eyyübiye İlçesinde etaplar halinde yürütülen Tapu, Yapılaşma ve İmar Sorunlu Alanların çözümüne yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, yaklaşık 450 000 m2 (45 ha) alanın dönüşümü gündeme getirilmişti.

Bu nedenle; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 73. Maddesince, Büyükşehir Belediyemiz Emlak İstimlâk Dairesi Başkanlığınca hazırlanıp Büyükşehir Belediye Meclisimizce onaylanarak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi alınmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilen Eyyübiye İlçesi“Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı” Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaları ile 26 Eylül 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak Dönüşüm Alanı olarak İlan edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48