Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
2 bin 200 km karelik alan terörden arındırıldı. Bu gece saat 22:00'de süre bitiyor. ABD'nin verdiği sözler yerine gelmezse harekatımız daha kararlı bir şekilde devam edecektir. 2 milyona yakın Suriyeli buralara yerleşecek.

Macron'un PKK'nın çekilme süresinin uzatılması teklifi için ne diyeceksiniz?

Herhalde teröristlerin kendisine teklifini iletmiş. Bizim muhatabımız Fransa değildir. Biz bunu ABD'yle yürüttük.

- Bugün 22:00'de süre doluyor. Terör örgütü çekiliyor mu? güvenli bölgenin maliyeti 150 milyar TL. Avrupa'dan, Rusya'dan bir yardım söz konusu mu?

Bu bölgeyle ilgilenen ülkelere bakın biz dersimizi çalıştık. Eğer siz bu konuda dürüstseniz biz 8 yıldır bu mültecileri ülkemizde ağırlıyoruz. AB zaten verdiği sözü tutmadı. Biz Suriye'nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Biz kararlılığımızı şimdiye kadar nasıl sürdürdüysek yine aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Şu an çekilme devam ediyor. Şimdiye kadar 700-800 çekilme oldu. Kalan 1200 de devam ediyor çekilmeye. Bunların tamamı çekilecek. Biz takipteyiz.

- Rusya'nın ABD - Türkiye arasındaki mutabakata katılacak mı?

İkili görüşmelerimizi yapacağız. Sonrasına artık bakacağız.

- Macron, Merkel ve Johnson'la sizinle görüşmek istediklerini söylediler.

Şu an böyle bir program yok. Boris Johnson'la görüştüğümde kendisine söyledim. Böyle bir görüşme ancak İstanbul ya da Şanlıurda ve Gaziantep'te olur dedik. Ben görüşüp size bildiririm dedi. Ya da dedim 3-4 Aralık'ta Londra'daki NATO liderler zirvesinde görüşebiliriz diyerek virgülü koyduk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48