Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Çocuklarının Düğününü Annelerine Hediye Etti.
Şanlıurfa’da merkeze bağlı Konuklu köyü eski muhtarı evlilik yaşları gelmiş iki erkek evladının düğün tarihlerini anneler gününe denk getirerek bu mutlu günü annelerine hediye etti. 
Ömer ve Bilal Saçaklı kardeşler böylesine anlamlı bir günde evliliklerinin heyecanını yaşarken, 
Saçaklı ailesi düğün merasimlerine davet ettikleri misafir ağırlamanın telaşını yaşadı. 
İki evli 25 çocuklu 36 torun sahibi eski muhtar Abdurrahman Saçaklı açıklamalarında, ayrı annelerden olan iki erkek çocuklarını böylesine güzel bir günde evlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, önceden bu günü seçerek çok sevdiği eşlerine bu günü bu mutlu olayla hediye ettiklerini afede ederek tüm annelerin anneler gününü kutladı. 
evlenen gençler davul zurnalar eşliginde halay çekerken davet edilen 5 bin misafire yörenin geleneksel düğün yemeklerinden olan kuzu içi, zerde ve pilav ve mırra ikram  edildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48