Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Çocukların Tehlikeli Oyunu

Kentin en işlek bölgelerinde araçların arkasına asılan çocuk hayati tehlikelerine aldırmadan kazaya davetiye çıkarıyorlar . Akçakale- Şanlıurfa seyir halindeki aracın arkasına asılan çocuk kazalara davetiye çıkarıyorlar. Kamyonet tipi aracın arkasına asılmak için adeta yarışan çocuk düşmeleri ciddi kazalara sebebiyet vereceği de kesin.

Eğlenmek adına tehlikeye aldırış etmeden seyir halindeki araçların arkasına takılan bir çok çocuk kazalara davetiye çıkarıyorlar. Trafiğin yoğun olduğu bölgede seyreden araçların arkasına tutunarak eğlenmeye çalışan çocuk, tehlike saçıyor. Araca tutunan ve seyir halinde olan araçtan inmekte büyük güçlükler yaşayan çocuk, adeta hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Bir çok zaman araç sürücülerinin fark etmesi ile araca sarkmaktan vazgeçip araçtan uzaklaşan çocuk, bazen de araç sürücülerinin fark etmemesi sebebiyle araçtan inerken yere düştüğü gözlemleniyor.

Şanlıurfa- Akçakale yolunda bir aracın arkasına takılan çocuk, çevredeki vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Çocuğun araca takıldığını gören vatandaşların çocuğun araçtan uzaklaşması için uyarıda bulunurken, çocuğu fark eden araç sahibi de durarak çocuğun araca takılmaması için uyarıda bulundu.

Çevredeki vatandaşlar, ailelerin çocukları bu hususta uyarması gerektiğini vurgulayarak, “Araçların arkasına takılan çocuklar kazalara davetiye çıkarıyorlar. Bu şekilde bir çok yaralanma ve ölümlerin olduğunu herkes biliyor. Ama çocuklar eğlence olsun diye bu tür davranışlarda bulunuyorlar. Ailelerin çocuklarını uyarması ve yanlış bir davranış olduğunu söylemeleri gerekir” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49