Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Çocuklara ulaşması gerekir!
Fakir ve ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik projeler üreten Sodes’in daha fazla proje üretilmesi isteniyor.
 
Şanlıurfa’da ekonomik sorunlar yaşanırken, ekonomik sorunlara başlı olarak, çocuklar da ihtiyaç sahibi oluyor. Eğitim ve sosyal alanda faaliyet gösteren Sodes’in daha çok kişiye ulaşması istendi. Ekonomik sorunları nedeniyle dershaneye gidemeyen veya ailesiyle birlikte il dışına çalışmaya giden öğrenciler, projeden yararlanmak istediklerini ve eğitimlerin aksamamasını istedi. Faaliyet gösteren projenin geliştirilmesinin kent açısından büyük adım olacağı belirtilirken, buna bağlı olarak, çocuklar da çeşitli sıkıntılarından kurtulacak. Bu zamana kadar birçok öğrenciyi üniversiteli yapan proje, faaliyetlerini sürdürürken, daha fazla faaliyet göstermesi için hayırseverlerin de destek olması gerektiği kaydedildi. Her yıl ailesiyle birlikte ekonomik sorunlar nedeniyle il dışına çalışmaya gittiğini söyleyen Nihat Şengül adındaki öğrenci, ekonomik ihtiyaçları karşılandığı takdirde çalışmaya gitmeyeceğini ve eğitimine devam edeceğini söyleyerek, “ailemin maddi gücü olmadığı için il dışına çalışmaya gidiyoruz, bu sebeple, ben de eğitimimden geri kalıyorum. Birçok arkadaşım Sodes projesi kapsamında okuyarak, üniversiteyi kazandılar. Bu faaliyetlerin artırılmasını ve daha çok kişiye ulaşmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Kent genelinde bu zamana kadar birçok alanda faaliyet gösteren projenin aynı şekilde hayırseverler tarafından da destek görmesi bekleniyor. Hayırseverlerin yardım etmesi durumunda projenin daha çok kişiye ulaşacağı beklenirken, bu anlamda hayırsever iş adamlarının da üstüne düşeni yapması bekleniyor. Kentteki hayırsever ve diğer kurumların da desteğinin katılması üzerine daha çok ihtiyaç sahibi çocuğun faydalanacağını söyleyen bir vatandaş da, “Sodes gerçekten çok güzel ve anlamlı bir proje ancak, bu projenin daha çok kişiye ulaşabilmesi için hayırseverlerimizin de daha fazla destek vermesi lazım. Kentimizde işsizlik fazla, ekonomik durumları yerinde olmayan birçok aile var. Bu ailelerin çocukları mağdur oluyor, millet olarak ihtiyaç sahibi kişilere destek olmamız lazım. Biz millet olarak üzerimize düşeni yaptığımız zaman fazla bir sorun kalmaz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48