Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Çocuklar Sulama Kanallarına Hücum  Etti
NACİ ÇETİNDAĞ
 
Çocuklar tüm yasaklara rağmen çareyi  sulama kanallarına atlamakta buldular
Hava sıcaklığının 40  derecenin üstünde bulunduğu Şanlıurfa'da sıcaktan bunalan çocuklar kanallarda serinlemeye çalışıyorlar.
Şanlıurfa’da aşırı ve boğucu sıcaklardan bunalan çocuklar sulama amaçlı Devlet Su İşleri Müdürlüğüne ait sulama kanalları ve drenaj kanallarında  serinlemeye çalışıyorlar.  Yüzme için elverişli olmayan insan sağlığını tehlikeye sokacak bu kanallarda yüzen çocukların sağlıklarının tehlikede olduğu belirtildi. Kanallarda yüzen çocukların ciltlerinde sertleşme ve çatlamaların meydana geldiği belirtiliyor.Köylüler ise her ailede 7-8 çocuk var. Çocuklar köyde oyun parkı ve eğlenebilecekleri ve vakit geçirebilecekleri bir yer yok. Boğucu sıcaklardan dolayı serinlemeye çalışıyorlar. Kanallarda boğulmalar oluyor. Tehlikeli ama yine de tehlikeye rağmen yüzüyorlar.
Harran Çevre köylerindeki çocuklar “İl Özel İdaresi veya DSİ’yi kanal geçen köylerde serinlemek için yüzme havuzu yapmaları durumunda kanallara girmeyeceklerini ve hayatlarını tehlikeye atmayacaklarını belirttiler” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49