Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Çocuklar Hayalindeki Karaköprü'yü Anlattı

Karaköprü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçedeki ilkokul öğrencileri arasında 'Hayalimdeki Karaköprü' konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler, hayallerindeki Karaköprü'yü resimlerine kâğıda dökerken, ilçede yapılmasını istedikleri projeleri aktardılar.

Hayalimdeki Karaköprü resim ve kompozisyon yarışması ödül törenine Başkan Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları, okum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile aileleri katıldı.

Jüri üyelerinin seçimiyle resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere bisiklet ve çeşitli hediyeler verilirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli öğrencilerin hayallerindeki projelerin inceleneceğini ve mümkün olanları hayata geçirmeye çalışacaklarını söyledi.

Çocukların fikirlerine ve hayallerine önem verdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'Hayalimdeki Karaköprü' yarışmasıyla çocukların bu fikirlerini alıp değerlendireceklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti: "Şanlıurfa'nın genç nüfus ortalaması Türkiye ortalamasının üzerindedir, biz de çocuklarımızın iyi bir ortamda yetişmesi için parklar, yollar, oyun sokakları yapıyoruz. Çocuklar hayal kurarak iyi yerlere gelir ve önemli şeyler başarabilirler. Ben ortaokula giderken bir gün önemli bir yere gelecek ve bu ülke için güzel işler yapacağım dedim. Bu hayalimi şimdi belediye başkanı olarak gerçekleştiriyorum. Çocuklar sizin de hayalleriniz, idealleriniz olacak. Her zaman hayal edeceksiniz, okuyacaksınız, öğreneceksiniz ve ileride iyi yerlere gelerek bu ülkeye hizmet edeceksiniz. Bu yarışmamıza katılımları ve katkıları için okullarımıza, öğretmenlerimize ve değerli çocuklarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum."

Ödül töreninin ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48