Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Çocuk Vali Talimatlarını Verdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ederken, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de Valilik koltuğunu çocuklara devretti.
2002 Vakıflar İlkokulu öğrencilerini makamında kabul eden Vali Erin, koltuğunu dördüncü sınıf öğrencisi Pelin Uzsoy’a devretti.
Vali Erin’e teşekkür ederek makam koltuğuna oturan Pelin Uzsoy, okul sınıflarının kalabalık olduğunu belirterek, sınıf mevcutlarının düşürülmesi amacıyla yeni okullar yapılması talimatını İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’a verdi. Şehrin tanıtımı için yapılacak faaliyetlere önem verilmesini isteyen Uzsoy, Göbeklitepe’deki gezinti alanlarında ziyaretçilerin oturabileceği alanların artırılmasını, Şanlıurfa genelinde çocukların vakit geçirebileceği oyun ve park alanlarının genişletilmesi talimatlarını verdi.
Pelin Uzsoy ile birlikte Valilik makamına gelen 2002 Vakıflar İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri Alp Safalı ve Salih Akkafa da Vali Erin’e merak ettikleri soruları sordular. Çocukları makamında kabul eden ve merak ettikleri soruları cevaplayan Vali Erin, Valilik makamı, görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48