Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Çocuk Oyun Dünyası Yarın Açılıyor

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için hayata kazandırılan Çocuk Oyun Dünyasının açılışı yarın gerçekleştiriliyor. 30 Bin metrekareden oluşan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyasında 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı ve kuru havuzlar yer alıyor.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN AÇILIŞA DAVET

Çocuk Oyun Dünyasının açılışına ve ardından düzenlenecek iftar programına tüm Şanlıurfa halkını davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfalı çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecanla beklediği bir projeyi daha hayata kazandırdık. 19.4 yaş ortalaması ile Türkiye'nin en genç şehrinde yaşıyoruz. Bu gençliğin ve çocuk oranının farkında olan Büyükşehir kadroları daha nice hizmetleri halkımıza kazandıracaktır. Tüm bu duygularla halkımızı yarın düzenleyeceğimiz açılışımıza ve ardından idrak edeceğimiz iftarımıza davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 6 yıl önce

Bir sitede adres yazsın arkadaş.Sanki herkes yerini biliyormuş gibi.Sadece açılış var yazıyor

Avatar
Furkan 6 yıl önce

Başkanım urfayi karkopruyu adam eden sizsiniz hep sizin projelere devrede Allah sizden razı olsun farklı projelerleri metin baydillliden bekliyoruz

banner24

banner49