Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Çocuk gelişiminden uygulamalı eğitim
Harran üniversitesi çocuk gelişim öğrencileri drama derslerini okul öncesi öğrencilerine uygulamalı olarak gösterdi
Harran üniversitesi Çocuk gelişimi öğrencileri Şanlıurfa Türk Telekom İlkokulu toplantı salonunda ana okul öncesi çocuklara diş çürümeye karşı alınacak önlemeler ve diş fırçalamanın yararları uygulamalı olarak okul öncesi çocuklara anlatıldı.
Okul öncesi dönemde çocukların her davranışı yaşayarak öğrenmelerinden yola çıkarak, eğitim etkinliklerinde eğitici drama kullanılarak çocuklarda şekerin zararları ve diş çürümelerinin önüne geçmek için her yemekten sonra dişlerin fırçalanması gerektiği dram ayla anlatıldı.
Harran Üniversitesi Çocuk Gelişim program başkanı Mustafa Aslan” Harran üniversitesi olarak amacımız Milli Eğitimle köprüleri atıp normal dersimizdeki teorik bilgileri buradaki öğrencilerin üzerinde uygulamaktır. Okul öncesi çocuklara yönelik programlarımızın devamı geleceğini”söyledi. 
 
Harran Üniversitesi Çocuk Gelişim bölümünde öğretim görevlisi Özlem Dirlik” Öğrencilerimizin drama dersinde yapmış oldukları çalışmaları şuan ana sınıfı okulundaki öğrencilere sunacaklar böylece iki öğrenci grubu arasında diyalog olmuş olacak hemde diş sağlığıyla ilgili öğrencilere uygulamalı bilgi vermiş olacağız”dedi.
 
Harran Üniversitesi Çocuk Gelişim bölümünde okuyan İlkay Şenay ise “Biz Harran üniversitesi çocuk gelişimi olarak çocuklara bir ön bilgi amacıyla okul öncesi çocuklara drama çalışmasını burada çocuklara bire bir uygulamak istediğini”belirti.


harran üniversitesi çocuk gelişim aktivitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49