Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Çocuk Gaspçısı Yakalandı
 Şanlıurfa’da küçük kız çocuklarını apartmanların köşelerine sıkıştırarak gasp eden şahıs ayakkabısından teşhis edilerek yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu iddia eden S.D, uyuşturucu madde alabilmek için Yenişehir mahallesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğunu ve Akabe mahallesinde 6 yaşındaki bir kız çocuğunu seni şeker alacağım diyerek kandırıp apartmanın köşesine sıkıştırdıktan sonra küpelerini çalıp ortadan kayboldu. Yaşanan olayın ardından ailelerine haber veren kız çocukları küpelerinin çalındıklarını söyledi. Ailelerinde polis ekiplerine haber vermesinin ardından, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro amirliği ekipleri tarafından yaklaşık 4-5 aylık bir teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. Ekipler olay yerlerindeki güvenlik kameralarından yola çıkarak şahsın gerçekleştirdiği olaylarda aynı ayakkabıyı giymesinden dolayı takip başlattı.
Yaklaşık 4 ay süren inceleme sonucunda şahsın ayakkabısından yola çıkarak daha önceden de aynı suçtan kaydı bulunan S.D.’yi olayı gerçekleştirdiği anlarda giydiği ayakkabıdan teşhis ederek gözaltına aldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde ifadesi alınan S.D., gözaltına alındığı süre zarfında suçunu itiraf etti. S.D. verdiği ifadede olayları gerçekleştirdiğini, uyuşturucu madde bağımlısı olduğundan dolayı, uyuşturucu alabilmek için bu suçlarını işlediğini itiraf etti. Daha önceden de aynı suçlardan 4-5 sabıkası bulunan S.D. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan sağlık raporunun ardından mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48