Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Çıtırık'ın mutlu günü
Şanlıurfa’nın tanınmış simalarından Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mahmut Çıtırık biricik oğlu Muhammed'i Şark Çırağan konuk evinde Mevlütlü sünnet düğünü yaptı.
Çocukların Kirveliğini Şanlıurfa’nın tanınmış simalarından İş adamı ve Şanlıurfaspor yöneticisi Oktay Doğan yaptı, sünnete  Bir çok mali müşavir, siyasetçi, bürokrat, iş adamları ve akrabalar   katıldı. Sünnet Düğününde Grup Çağrı güzel ilahileriyle konukları mest etti. Konuklara Şanlıurfa’nın meşhur Patlıcan kebabı ve baklava tatlısı ikram edildi.
Mahmut Çıtırık ve kirve Oktay Doğan gelen konukları kapıda karşıladı. Mahmut Çıtırık sünnet meresimize katılan herkese teşekkür ediyorum, bizleri yalnız bırakmadılar.
Muhammed'in  kirveliğini yapan Oktay Doğan ise, " öncelikle bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza, akrabalarımıza ve gelen bütün misafirlere teşekkür ediyorum, bizleri onurlandırdılar" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48