Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Cinayet Zanlısı Yakalandı Antalya da yakayı ele verdi
Şanlıurfa’da iki aile arasında çıkan silahlı kavga’da Halil Kaya’yı silahla vurarak öldürdüğü ileri sürülen Ali K. Polis tarafından Antalya'da  yakalanarak gözaltına alındı.
Olay 15 Nisan'da İki Aile arasında çıkan silahlı kavgada Halil Kaya öldü. cinayet zanlısı Ali K. kaçtı. Şanlıurfa Emniyeti Cinayet Büro Amirliği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.  Cinayet şüphelisi Ali K.’yı fiziki ve teknik takibe alan Cinayet Büro Ekipleri, şüphelinin Antalya’da olduğu bilgisini aldı. Ali K.’yı yakalamak için harekete geçen polis, Antalya polisi ile birlikte operasyon düzenledi. Antalya’da belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis Ali K.’yı gizlendiği evde yakalayarak gözaltına aldı.  Gözaltına alınan zanlı Şanlıurfa’ya getirildi. İfadesi alınan Ali K. Sağlık kontrolleri yapılmak üzere Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.ardından Adliye'ye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48