Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Çin / Pekin Büyükelçi Önen, Ziyaretçisiz Kalmıyor

Eski Bakanlar Fikri Işık ve Osman Aşkın Bak’tan Büyükelçi Önen’e ziyaret

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) Türkiye Delegasyonu üyesi olarak katılacakları toplantı kapsamında Pekin'de bulunan eski Bakanlarımız Fikri Işık ve Osman Aşkın Bak ile Büyükelçilik konutunda bir araya geldi.

Eski Bakanlar Fikri Işık ve Osman Aşkın Bak ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı yetkilileri Pekin’de, Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı yetkilileri Büyükelçilikte

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Önen, Türkiye Bursları'na Çin'den başvuran öğrencilerin mülakatlarını gerçekleştirmek üzere Pekin'de bulunan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı yetkililerini de Büyükelçilikte kabul etti.

Pekin Büyükelçimiz Önen, Türkiye Bursları kapsamında 160 ülkeden 17 Bin 500 öğrencinin ülkemizde eğitim gördüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49