Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Çiğdem, Görevden Alındı

6 Kasım 2018 tarihi itibariyle vekaleten Harran Üniversite'sine rektör olarak atanan Recep Çiğdem Eski rektör Elektrik Elektronik Mühendisi Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’ın görevinden istifa etmesi nedeniyle boşalan rektörlüğe, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), HRÜ İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Recep Çiğdem’i vekaleten atamıştı.

Prof. Dr. Recep Çiğdem Kimdir?

Recep Çiğdem 1989 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat Bölümünde eğitimine başladı. 1994 yılında mezun olan Recep Çiğdem, yüksek lisans çalışmaları için İngiltere'ye gitti. Burada University of Manchester'da Ortadoğu Çalışmaları/İslam Hukuku üzerine master eğitimini 1997'de tamamladı. Aynı yıl doktora eğitimine gene Manchester'da başlayan Recep Çiğdem, 2001 yılında Osmanlı/İslam Hukuku teziyle doktora çalışmasını tamamladı. Eğitim sürecinden sonra yurda dönen Recep Çiğdem, Harran Üniversite'nde görevine 2003 yılında başladı. 2006 yılında Doçent olan hoca İlahiyat Fakültesineki görevine 2012 yılında Profesör olarak devam etti. 6 Kasım 2018 tarihi itibariyle vekaleten Harran Üniversite'sine rektör olarak atanan Recep Çiğdem alanında pek çok eser yazarak çalışmalarına devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48