Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Çiğ köfte yoğurdular sıra gecesiyle eğlendiler
Şanlıurfa Zihinsel Engelli ve Aileleri birilikte Aydın Kuşadası tatilinde sıra gecesi düzenleyip çiğ köfte yoğurdu,  skeçlerle kahkaha atan engelliler  halaylarla eğlendi.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam derneği 110 üyesini ailesiyle birlikte Aydın Kuşadası Sosyal gelişim ve Deniz eğitimi gençlik kampına bir haftalık tatil yaptırdı. Engelliler gündüz Kuşadası'nın kumsularında denize giriyor, geceleri ise  sıra gecesi, skeçler ve halaylarla eğlendi.
Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam dernek Başkanı Bedih Satoğlu” Engellileriniz Kuşadası'nda bir hafta boyunca güzel bir tatil geçirdiler, gündüzleri deniz, havuza giriyorlar geceleri ise farklı aktivelerle eğlendiler, siye biye sıra gecesi ekibiyle güzel türküleriyle coşarken çiğ köfte ile Urfa Kuşadası'na taşındı ayrıca yapılan taklitlerde engelliler çok eğlendi" ifade etti.
Satoğlu,   Engellinin engelliyle , engeli ailesinin başka bir engelli ailesiyle dertleşmek, kendi durumuna şükür etme gibi amaçları pekiştirmek amacıyla toplumda yüzeli engelli ve ailesiyle beraber Bir hafta sürecek Aydın Kuşadası Sosyal gelişim ve Deniz eğitimi gençlik kampına 110 üyeyi aileleriyle birlikte deniz, havuz, gezi, sıra gecesi ve farklı aktivitelerle engelli ve aileleri bir haftalıkta olsa farklı bir ortamda bulunduk, bu gezide engellileri bir nebze olsa da sevindirdik, gezi de katkısı olan  Gençlik ve spor ile müdürlüğü, Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç , Eyyübiye, Haliliye, Harran Belediyemizin ve Av. Şevket Küçük'ün katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49