Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Çiftçiye kötü haber
 Mazot ve gübre pahalılığından sonra çiftçilere bir kötü haber daha geldi. Tarımsal sulama kaynaklı elektrik borcu olanlar destek ödemesi alamayacak.

Mazot ve gübre pahalılığının belini büktüğü, aynı zamanda kuraklık riskiyle karşı karşıya kalan çiftçiye bir kötü haber daha geldi. Tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere, bu borçları ödeninceye kadar, 2014 yılında yapılması gereken tarımsal destekleme ödemeleri yapılmayacak.

KARAR RESMİ GAZETE'DE

2014 Yılında Tarımsal Sulamaya İlişkin Elektrik Borcu Bulunan Çiftçilere Bu Borçları Ödeninceye Kadar Destekleme Ödemesi Yapılmamasına İlişkin Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

DESTEK ÖDEMESİ YAPILMAYACAK

Ekli "2014 Yılında Tarımsal Sulamaya İlişkin Elektrik Borcu Bulunan Çiftçilere Bu Borçları Ödeninceye Kadar Destekleme Ödemesi Yapılmamasına İlişkin Karar"ın yürürlüğe konulması; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırıldı.

Buna göre, tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere, bu borçları ödeninceye kadar, 2014 yılında yapılması gereken tarımsal destekleme ödemeleri yapılmayacak.

Karar bugün itibariyle yürürlüğe girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48