Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Çiftçi’nin Acı Günü
Şanlıurfa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Celal Çiftçi, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Çiftçi’nin Babası ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin amcası 73 yaşındaki Ramazan Çiftçi tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Uzun süreden bu yana Tümör kanseri rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ramazan Çiftçi (73) tedavi altında tutulduğu Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna alınan 73 yaşındaki Ramazan Çiftçi’nin cenazesi bugün  öğle namazına müteakiben HZ Aişe caminde kılınacak öğle namazından sonra Bediiuzzaman aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Not:Taziyeler Karaköprü Kültür Merkezinin yanında bulunan taziye evinde kabul edilecektir
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49