Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Çiftçilere kampanya yaptık tutmadı
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi düzenlediği toplantıyla Şanlıurfa’daki elektrik sıkıntılarını değerlendirdi.
 
DEDAŞ Genel Koordinatörü M. Necati Tür: Halkın zor durumda kalmaması için çeşitli kapmanyalar düzenledik ancak, kampanyalara yeterli  katılım sağlanamadı.
Şanlıurfa’daki elektrik sıkıntılarını değerlendiren Koordinatör Tur, çiftçilere yönelik yaptığı kampanyalara yeteri kadar katılım olmadığı için, artık borcu olan çiftçilerin elektriklerinin direk olarak kesileceğini söyledi.
 
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi düzenlediği toplantıyla Şanlıurfa’daki elektrik sıkıntılarını değerlendirdi.
 
Bir  Otelinde düzenlenen toplantıya  DEDAŞ Genel Koordinatörü M. Necati Tür, Dedaş İl Müdürü Esin Eroğlu ve Dicle EDAŞ Medya İletişim Danışmanı Atilla Korkmaz katıldı. Toplandı da çalışmalarını değerlendiren DEDAŞ yetkilileri, Şanlıurfalıların elektrik kullanımına dikkat etmeleri gerektiğini ve kaçak elektrik kullanımından kaçınmaları gerektiğini söyledi.
DEDAŞ özelleştikten sonra eleman sayılarını da artırdıklarını söyleyen İl Müdürü Esin Eroğlu, çalışan kişi sayısını artırarak, çalışmalarını daha düzenli yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Yaptıkları kampanyalarla da vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen yetkilileri, halka daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ekip sayısını artırdıklarını söyleyen İl Müdürü Eroğlu, abone sayısında artış yaptıklarını ve düzenli ekiplerle çalıştıklarını, dolayısıyla elektrik kesintilerine çözüm bulmak için uğraştıklarını söyledi.
Genel Koordinatör Tur, daha sonra yaptığı konuşmada, üreticilere yönelik ödeme kolaylığı sağladıklarını söyledi. Elektrik kesintilerinin önüne geçmek için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Tur, şunları kaydetti: “ekip ve eleman sayılarımızı artırarak, bölgedeki kesintileri en aza indirmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz bu konuda aralıksız çalışıyor” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49