Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Çiftçiler Urfa Diyarbakır yolunu kapattı
 Şanlıurfa'da elektriği kesilen çiftçiler pamukların yanacağını belirterek, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunu trafiğe kapattı. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan karayolu Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ün çiftçilere elektriklerin verileceği sözü yol trafiğe açıldı.

Olay akşam saat 22: 00 sıralarında Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunun 5'inci kilometresi Bozova yol ayrımında toplanan kalabalık, sık sık kesilen elektriklerinden dolayı pamuklarını sulamadıklarını belirterek yolu ulaşıma kapattı. Metrelerce araç kuyruğunun oluştuğu bölgeye, çok sayıda polis, çevik kuvvet, özel hareket polisi, toma ve akrep sevk edildi. Çiftçiler zaman zaman Araçlarıyla geçmek isteyen sürücülerle tartıştı. Tartışma esnasında bir bayan baygınlık geçirdi.

 Bariyer demirleri ve taşlarla yolu trafiğe kapatan çiftçiler Vali İzzettin Küçük’ün  çiftçilerle görüşerek yarın saat 11:00 kadar tarlaların sulama başlama söz vermesinin ardından çiftçiler olaysız bir şekilde dağıldı. Yaklaşık iki saat kapalı kalan Şanlıurfa Diyarbakır karayolu trafiğe açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49