Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Çiftçiler destekleme mağduru
Naci Çetindağ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesinde ikamet eden 11 nüfuslu aile Babaları ölünce ekim zamanında ekim beyanı veremeyen çiftçiler destekleme alamıyor 
Şanlıurfa eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesi 11 nüfuslu aile  22 dönüm tarlasının desteklemesi  alamayacak, konuyla ilgili yardım isteyen  Mehmet  ve Yusuf Aslan  adlı kardeşler,"Babamız vefat etti  bizde taziye ile uğraşırken ekim beyanı ermeyi unuttuk ayrıca daha önceleri Babamız bu beyan işini yaptığından biz bu işi bilmiyoruz 13 ton pamuk faturamızı yatırdık  yatırmanıza rağmen  beyan eksik olduğu için yatırmış olduğum fatura stopaj vergisi  dahil yandı gitti. yetkilerden yardım bekliyoruz pamuk desteklemesinden yararlanmak istiyoruz babamız öldü  yetim kaldık tekrar beyanımızı vermek istiyoruz kayıp olan hakkımızı almak istiyoruz diye" ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49