Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Çiftçi'den 30 Ağustos Mesajı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94'üncü yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.
 
Başkan Nihat Çiftçi mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tarih sayfalarında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
 
Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un anıldığı 30 Ağustos'un daha kısa bir süre önce yaşanan darbe girişiminde olduğu gibi büyük bir direnişle elde edildiğinin altını çizen Başkan Çiftçi, "Bu vatan uğruna şahadete ulaşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onları hiç bir zaman unutmayacağımızı tekrar tekrar ifade ediyoruz" dedi.
 
30 Ağustos zaferinde olduğu gibi 15 Temmuz'da da dış mihrakların maşası olmuş bir takım vatan hainlerinin ülkeyi kaosa sürükleme çabalarına değinen Başkan Çiftçi, "Yüce milletimiz; gerek 30 Ağustos'ta gerekse 15 Temmuz'da da vatanın ne demek olduğunu dünyaya bir kez daha göstermiştir. Kahramanlıklarla dolu tarih sayfalarımızda açılan yeni bir sayfaya yine nice yiğitlerimizin, nene hatunlarımızın, 15'liklerimizin adını yazdırdık. Ham dolsun ki şer odaklarına hiç bir zaman boyun eğmeyen milletimiz; vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün verilmeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde nasıl yaşanacağını ispat etmiş ve daha da aydınlık günlere 'hep birlikte yürüyelim' mesajı vermiştir.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yılını andığımız bugün tüm şehitlerimizi tekrar tekrar minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49