Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, yapılandırma süreci başladı
 Yapılandırma programı hakkında bilgilendirmede bulunmak için Şanlıurfa'ya gelen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı M. Selim Bağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Beraberindeki bürokratlarla birlikte Başkan Çiftçi ile görüşen SGK Başkanı Bağlı, yapılandırma programı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
Görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan SGK Başkanı Bağlı, "Başkanımız Nihat Çiftçi'ye bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Nihat Çiftçi, hem şehrimizin Büyükşehir Belediye Başkanı, hem de daha önceden bizim teşkilatta müfettiş olarak çalışmış bir büyüğümüz. Yeniden yapılandırma programının tanıtımı ve bilgilendirmesi için Şanlıurfa'dayız. Program hakkında kendisine bilgiler verdik" dedi.
Yapılandırma programını kurumsal olarak değerlendireceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, "Çok değerli hemşerimiz, bürokratımız M. Selim Bağlı'yı bugün ağırladık. Kendisi ile her zaman istişare halindeyiz. Çok önemli bir yapılandırma süreci başladı. İnşallah bizler de yapılandırmayı kurumsal olarak değerlendiriyoruz. Ve başkanımızın ziyaretinden çok memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49