Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Çiftçi: Seçime Hazırız

Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim tarihini 24 Haziran 2018 Pazar günü olarak açıklamasının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı değerlendirmesinde AK kadroların her zaman seçime hazır olduğunu söyledi.

Gün içerisindeki esnaf ve vatandaş temaslarının ardından Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu ve futbolcuları ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi burada yaptığı açıklamasında, "Reisimiz, Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için 24 Haziranı belirlemiş oldu. Bizler, gerek AK teşkilatlar gerek AK belediyeler ve gerekse tüm teşkilatlar bazında seçime hazırız. Biz, bu süreci kapı kapı her sokağı ve her evi ziyaret ederek Türkiye'miz için geride bırakmış olacağız. Ardından bir 5 yıl daha güçlü ülkemiz için yeni bir dönem başlayacak. Sürecin ve seçimimizin Türkiye'miz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırCıftcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49