Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, “Şanlıurfa’nın Geleceği Siz Çocuklarımıza Emanet”

Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyerek gönüllerince eğlenme imkânı bulduran Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde binlerce çocuğun katılımı ile bir dizi etkinlik düzenledi.

İlk olarak gelen çocuklara tişört, balon ve çeşitli ikramlarda bulunulurken ardından düzenlenen büyük konsere geçildi. Burada çocuklara eşlik eden Başkan Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, konseri birlikte dinlediler.

ÇİFTÇİ, “ŞANLIURFA’NIN GELECEĞİ SİZ ÇOCUKLARIMIZA EMANET”

Burada Çocuklara yönelik bir konuşma yaparak nasihatlerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’nın geleceğinin çocuklara emanet olduğunu söyledi.

Başkan Çiftçi, “ Çocuklar mutlu olmanızı istiyoruz. Hep yüzünüz gülsün, barış ve dostluk içerisinde kalın. Tüm dünya çocuklarına sesleniyoruz. Bu dünya hepimize yeter. Tüm çocuklar barış içerisinde bu dünyada yaşamayı hak ediyor. En kıymetli varlıklarımız çocuklarımızdır. İster siyahi olsun, ister beyaz olsun, isterse de kızıl olsun ne olursa olsun çocuk sevinecektir. Çocuk hangi ülkede yaşarsa yaşasın hangi şehirde yaşarsa yaşasın hangi mahallede yaşarsa yaşasın en kıymetli varlığımızdır. Oları sevindirmek hepimizin borcudur. Öğretmenlerinizi iyi dinlemeniz gerekiyor. İyi okumanız ve geleceğimizi iyi dizayn etmemiz lazım. Şanlıurfa’nın geleceği siz çocuklara emanet. Büyükşehir Belediye Başkanlığı sizi düşünecek, yanınızda olacak her zaman okullarınızda olacak ve geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz. Yarının öğretmenleri mühendisleri, belediye başkanları sizlersiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49