Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Çiftçi: Kudüs Filistin'in Başkentidir
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Şubesi'nce 1000 yetim ve öksüze yönelik Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde bir program düzenlendi.
Programda yetim ve öksüzlerin gönüllerince bir gün geçirmeleri sağlanırken çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi'ye Şanlıurfa İHH Şube Başkanı Behçet Atilla eşlik etti.
ÇİFTÇİ: KUDUS'TE FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK YAPILAN TÜM OLAYLARI KINIYORUZ
Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Müslüman kardeşlerimiz Kudüs'te şehit oluyor. Biz Kudüs'te yaşanan olayları Müslümanlar olarak kınıyoruz. İsrail'de Amerikan Büyükelçiliğinden dolayı elinde silah olmayan sivilleri kendi toprağında, kendi devletine sahip çıkan Filistinli kardeşlerimizi katletmelerini lanetliyoruz. Bizler Müslümansız, Allah'ımız, Peygamberimiz ve Kitabımız birdir. Kudüs Müslümanların ilk kıblesidir. Herkesin hakkı ve hukuku uluslararası hukuk güvencesi altındadır. Kudüs Filistin'indir ve Filistinlilerin olarak kalacak. Kudüs Filistin'in başkentidir herkes bunu böyle bilsin. Dün şehir dışında olmama rağmen Allah razı olsun Şanlıurfalı hemşerilerimiz bir araya geldiler ve tepkilerini dile getirdiler. Biz Müslüman'a yapılan her türlü zulme karşıyız, oranın hakkı Filistinli kardeşlerimize aittir" dedi.
"HER ZAMAN YETİM VE ÖKSÜZLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ"
"Her zaman yetim öksüzlerimize sahip çıkıyoruz" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve İHH tarafından düzenlenen programımızda hep birlikte pikniğe geldik. 1000 çocuğumuza hem annelik hem de babalık yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz, hepinizi çok seviyoruz, bugün gönlünüzce oynayın ve güzelce pikniğin keyfini çıkartın. Burada yetim kardeşlerimizle bir aradayız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Her zaman yetimlerimiz ve öksüzlerimizle beraberiz. Her zaman destek veren Sivil Toplum Örgütlerimize ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48