Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, Karaköprü'de Seçim Büro Açılışına Katıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de seçim bürosu açtı. Yoğun ilgi gören açılışa AK Parti teşkilatları, Milletvekili adayları, aday adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe parti yönetimleri ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.
Seçim bürosuna gelerek konuklarla sohbet eden Başkan Çiftçi, vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, herkesin Ramazanını tebrik etti.
Ardından halka seslenen Başkan Çiftçi, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Gençlerin, kadınların, esnafın, iş adamlarının ve her kesimden vatandaşın neden AK Parti'ye oy vermesi gerektiğini tek tek anlatan Başkan Çiftçi, "İstikrar AK Parti'de. Ülkemiz AK Parti ile daha da ilerleyecek ve kalkınacaktır" dedi.
" GENÇLER, NEDEN AK PARTİ'YE O Y VERMELİ"
Türkiye'nin en genç şehrinde gençlere seslenen Başkan Çiftçi, "Bakın; liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlere seçilme haklarını vererek, gençliğe önemini bir kez daha ifade etmiştir. Ecdadı çağ kapatıp çağ açan bu ülkenin gençlerine güvenen bir aile var. Bu ailenin adı da AK Parti'dir. Gençlerimiz de bu yaşananların bilincinde olarak kendilerini ailenin bir ferdi olarak görecekler ve kendi gelecekleri, ülkesinin geleceği için çalışacaklar" diye konuştu.
"KADINLAR, NEDEN AK PARTİ'YE OY VERMELİ"
Konuşmasında kadınlara AK kadroların verdiği değeri de ifade eden Başkan Çiftçi, "Kadının toplumun her kesiminde hak ettiği yere gelmesi için partimiz, kadınlarımıza bir çok hak tanıdı. Gerek siyasette gerek iş alanında kadınların daha da etkin olmasını hedef edinen parti AK Parti'dir. Çünkü AK Parti, kadınları ile birlikte kalkınan bir Türkiye özlemi içerisinde" şeklinde konuştu.
"ESNAF, NEDEN AK PARTİ'YE OY VERMELİ"
Başkan Çiftçi, alana gelen tüm esnafı da selamlayarak devam ettiği konuşmasında, "Türkiye, esnafının yazar kasasını attığı günleri hatırlıyor ve unutmuyor. İşte böylesine bir dönem daha yaşamamak için AK Parti ile yola devam diyoruz. Esnafımıza her türlü desteği çıkan, onun kalkınmasını isteyen ve her zaman esnafının yanında olan AK Kadroların neler yaptığı ortadadır. Esnafımız da tüm bu yaşananları biliyor ve analiz ediyor" dedi.
"İŞ ADAMLARI NEDEN AK PARTİ'YE OY VERMELİ"
Toplumun her kesiminden vatandaşa seslenen Başkan Çiftçi'nin diğer bir seslenişi iş adamlarına oldu. Başkan Çiftçi, "İş adamlarımız AK Parti döneminde hak ettiği değeri aldı. Her türlü teşvik desteği ile üretime destek veren partimiz, her daim iş adamının da yanında oldu. İstikrarın sürmesi, istihdamın daha da iyi yerlere gelebilmesi için iş adamlarının yanında duran AK Parti sayesinde refah seviyesi 16 yıllık süreçte daha da iyi yerlere gelmiştir" dedi.
MİLLETİN ADAYLARI, HALKI SELAMLADI
Açılışta milletvekili adayları da halka seslendi. AK Parti adayları yaptıkları konuşmalarında gittikleri her yerde kendilerine karşı halkın yoğun bir ilginin yaşandığını ve bu ilginin doğru yolda olduklarının bir kanıtı olduğunu ifade ettiler.
AK parti teşkilatı ve ilçe belediye başkanlarının da konuşmalar yaptığı açılış, halkın sürekli olarak tezahüratları ile desteklendi.
Program seçim bürosunun açılış kurdelasının kesilmesi ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49