Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, İl Genelindeki Çalışmaları Anlattı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin periyodik olarak düzenlediği halk buluşmaları ve sivil toplum kuruluşu buluşmalarının önceki akşamki konuğu farklı meslek grupları oldu. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşmada Başkan Çiftçi, il ve ilçelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Soru cevap şeklinde süren ve vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Başkan Çiftçi burada yaptığı konuşmasında, Büyükşehir olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyledi. Şanlıurfa'da yaşayan her vatandaşın refahını baz alacak projeler ürettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mızda sadece alt ve üst yapıda değil, sosyal yaşamın her alanına etki edecek projeler üretiyoruz. Bu anlamda da halkımızı dinliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Amacımız tüm ilçeleri ile birlikte ve her alanda gelişmiş bir Şanlıurfa oluşturmaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48