Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, “6 Bulvarda, Hummalı Bir Şekilde Çalışıyoruz“
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen yeni yolları yerinde inceleyerek, "Büyükşehir olarak 6 yeni bulvarda hummalı bir çalışma sergiliyoruz" dedi.
Şanlıurfa genelinde şeni yollar açarak alt ve üst yapı çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın yaşam kalitesini yükseltiyor. Büyükşehir tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'yı yenide inşa edeceklerinin altını çizerek, "Şanlıurfa şehrimiz büyüdüğü için yeni bir Urfa oluşuyor.  Dolayısıyla Fen işleri Daire Başkanlığımız tarafından Karaköprü'de 105. Cadde'de, Yeni Atatürk Bulvarı'nda, Çardaklıkaya Bulvarında, 404. Cadde'de, Haliliye'de Dağeteği Bölgesi ve Eyyübiye'de Akçakale yolu olmak üzere kent merkezinde 6 yeni bulvarda hummalı bir çalışma sergiliyoruz. Yollar şehrin kılcal damarlarıdır. Trafiği rahatlatmak ve şehrin gelişmesine yön vermek açısından Büyükşehir Belediyesi olarak yollara önem veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi her yerde, arkadaşlarımız çok yüksek bir enerjiyle çalışıyorlar. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum, Büyükşehir'in bütün ekibine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
"Gıda İmalatçıları Sitesinin de Yol Sorunu Çözüldü"
İncelemeleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından yol ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Gıda ve İmalatçılar sitesini ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, bölgede hummalı bir şekilde yürüttükleri alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak, hizmete sunduklarını söyledi.
 
8-9 yıl önce kurulan Gıda İmalatçıları Sitesinin alt yapı ve yol sorunu bulunduğuna dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Gerek ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, gerekse Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımız çok güzel bir şekilde sitenin tamamının sorunlarını gidererek asfaltını gerçekleştirdik. Bölge esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak işadamlarımızı önemsiyoruz. Şanlıurfa'ya yatırım amacıyla gelen bütün işadamlarımızın her zaman yanındayız. İş adamlarımız yeter ki Şanlıurfalılar için iş  istihdamı oluştursunlar. Birlikte her kesimle Şanlıurfa'yı birlikte inşa edeceğiz Allah'ın izniyle. İnşallah onlar yatırım yaptığı sürece, biz de yerel yönetimler olarak onlara gerekli alt yapıyı sağlayacağız. Şanlıurfa'yı bir bütün içerisinde kabul ediyoruz. Şanlıurfa imalathanelerle tanışıyor ve buluşuyor. Mevcutta Gıda ve İmalatçılar sitemizde 250 iş yeri bulunmakta ve bu da Şanlıurfa'nın gelişimi anlamında çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48