Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, "2018 Yılı Sonunda Bitirmeyi Planlıyoruz"
Büyükşehir Belediyesi, bir çok peygambere ev sahipliği yapmış Şanlıurfa'da 11 Nisan Külliyesi'nin çalışmalarını sürdürüyor. Görselliği ve bulunduğu konum itibariyle şehir maneviyatına uygun şekilde dizayn edilen külliye içerisinde İslami İlimler ve Bilimler Araştırma Merkezi de bulunuyor. Külliyenin Osmanlı - Selçuklu mimari karışımı bir sanat eseri olduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "11 Nisan Külliyesi Camisi Şanlıurfa'nın en büyük camilerinden bir tanesi. Alt tarafında da İslami İlimler ve Bilimler Araştırma Merkezi; içinde sosyal donatıların olduğu mahalleye hizmet verebilecek cami, külliye, avlu ve revakları ile hem bir Osmanlı - Selçuklu mimari karışımı bir sanat eseri ve aynı şekilde bu bölgenin de silueti olarak yarın öbür gün anılabilecek bir eser yapılıyor" dedi.
"2018 YILI SONUNDA BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ"
Yoğun bir çalışma sezonu içerisinde olduklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "İşler normal sürecinde işliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımız, Yapı Kontrol Şube Müdürümüz, teknik arkadaşlarımız, kontrol arkadaşlarımız, genel sekreter yardımcımız, yüklenici firmamız işlerinin başında. Tam bir çalışma sezonu. 2018 yılı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. İnşallah 2018 in son cumasında Allah'ın izniyle hepimiz şehir olarak bu mükemmel eseri inşallah açacağız. Cuma namazımızı kılacağız. Sonuçta hayat gelip geçicidir, esas olan eser bırakmaktır. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız da gerçekten kalıcı eserlerle Şanlıurfa'ya bir marka değeri veriyor. Tüm ekip bu vizyonla harekete ediyor" şeklinde konuştu.
"GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI"
Geçtiğimiz günlerde külliyede meydana gelen kazadaki vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Rabbim kaza ve beladan korusun. Geçen meydana gelen kazada herkes sağlığına kavuştu. Gerekli olan güvenlik tedbirleri de yine kurumumuz tarafından alınmış durumda. Allah hepsinden razı olsun. Tekrar arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Çok şükür bir problem olmadı sağlık açısından. Projede kaldığı yerden, programlandığı şekliyle gidiyor. Şanlıurfa büyük bir merkeze, büyük bir İslami İlim ve Araştırma Merkezine kavuşuyor. Bu da Şanlıurfa'da bir ilk proje. Bunu da gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanlığımız. Ben kurumumla gurur duyuyorum. Çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49