Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Çiçekler ayrı bir güzellik katıyor
 Şanlıurfa belediyesi tarafından park ve bahçelere ekilen çiçekler, hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine biraz daha canlı duruyor.

Yaz aylarında Kent merkezinde hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle sürekli solan çiçekler, hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine canlı duruyor. Sürekli sulamanın da etkisiyle ayakta kalan süs çiçekleri parklara ayrı bir güzellik katıyor. Yaz aylarında hava sıcaklıkların aşırı olması nedeniyle sürekli yeni bitkilerin ekilmesi gerekiyordu ama artık öyle bir ihtiyaç kalmadı. Belediye çalışanları da bu konuda rahat ederken, süs bitkilerinin canlı görünmesi vatandaşları da sevindirdi. Parklara ayrı bir hava katan süs bitkileri ve çiçeklerin kışa dayanıksız olduğunu söyleyen bir vatandaş, belediyenin bu aydan sonra kış aylarına dayanıklı bitkileri ekmesini istedi. Parkların bitki ve çiçeksiz kalmaması gerektiğini savunan vatandaşlar, havalar soğuyunca belediyenin çalışmalarına devam etmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49