Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

CHP’li 11 vekil Urfa’ya çıkarma yapıyor
 Aralarında Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun bulunduğu 11 Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilinden oluşan heyet 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş Günü etkinliklerine katılmak üzere Şanlıurfa’ya geliyor. Heyetteki vekiller otellerde kalmak yerine Urfalı vatandaşların evlerine konuk olmayı tercih etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa’ya çıkarma yapıyor. 11 Milletvekilinden oluşacak CHP heyeti 11 Nisan etkinliklerine katılarak hafta sonuna kadar kent merkezi ve kırsal kesimlere giderek burada vatandaşların sorunlarını dinleyecek. Heyet ardından Diyarbakır, Hakkari ve Van'a geçecek.

Önceki günden bu yana kentte bazı temaslarda bulunan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de, buluşma öncesi hazırlıkların tamamlandığını ve "Barış yolunda doğusu ve batısıyla bütünüz, kardeşiz. Bu kardeşliğimizi Urfa’da bir kez daha halkımızla buluşarak pekiştireceğiz" dedi.

HER AN KAPINIZ ÇALINABİLİR

11 Nisan'da Şanlıurfa'nın kurtuluş etkinliklerine katılacak olan heyetteki vekiller kendi istekleri ile otellerde kalmak yerine Urfalı vatandaşların evlerine konuk olmayı tercih etti. CHP'liler gezi ve temasları çerçevesinde kentte Balıklıgöl, Kapalı Çarşı'yı, Hazreti Selahattin Eyyübi Türbesi'ni de ziyaret edecek.

Şanlıurfa'ya gidecek heyetin içinde yer alan ve önceki günden bu yana kentte hazırlıklara katılan CHP’nin Urfa sorumlusu Muğla Milletvekili Nurettin Demir, ziyaretiönceki aylarda planladıklarını "Modaya uyarak yapmadık. Modasal değil, gerçek barıştan yanayız. Gerçek barışın peşindeyiz. Bunu halkımızla birlikte oturup konuşacağız. Sofralarında onlarla birlikte ekmeklerini paylaşacak içtiğimiz bir yudum çayda onların sohbetini ve fikrini öğrenme fırsatı bulacağız" dedi.

KARATAŞ: HALKIN ELEŞTİRİLERİ BİZLERE YOL GÖSTERİYOR

Ziyaret öncesi bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş ise, böylesine bir buluşmadan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Halkın ayağına giderek onların sorunlarını dinlemenin kendi politikaları olduğunu sözlerine ekleyen Karataş, “Biz büyük bir aileyiz. Yöntemi ne olursa olsun sonunda barış var umudu ile bu sürece destek veriyoruz. Vekillerimizle birlikte Urfalı vatandaşlarımızın evlerine konuk olacağız. Onlarla dertleşip onlarla çözüm üreteceğiz” diye konuştu.

Karataş heyetteki isimlerin ve program akışlarının ise yarın açıklanacağını söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49