Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

CHP’den sürpriz adayı
 Mehmet Ali Alabora'ya CHP'den Belediye Başkanlığı teklifi. Gezi Parkı eylemlerinde yaşananları analiz eden CHP gençleri anlamak için yeni bir eylem planı hazırlığında. Eyleme katılan büyük bir kitlenin özellikle de gençlerin ‘hiçbir partiye yakınlık hissetmemesi ve CHP’ye mesafeli’ duruşu konusunda çözüm önerileri arayan CHP yönetimi özellikle gençleri anlamak için yeni çalışmalar yapıyor. Cumhuriyet Gazetesi’nden Ayşe Sayın’ın haberine göre parti yönetimi bu yönde çalışmalar için bir dizi eylem planı hazırladı. Bazı isimlere belediye başkanlığı ve parti yönetimlerinde görev vermeyi planlayan CHP’de eylemlere yakından destek veren Mehmet Ali Alabora’nın da adı geçiyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sıcak baktığı bu öneri doğrultusunda Alabora da kabul ederse Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi seçeneği ön plana çıktı. AKP’nin açıkça hedef gösterdiği sanatçı Gezi Parkı eylemlerine ilk gününden itibaren destek vermiş ve daha sonra insanları provoke etme suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49