Öne Çıkanlar boks restore Yine Halkın İçinde getirildi mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

CHP ilçe kongrelerini yapıyor
ABDULLAH YİĞİT 
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi  CHP Haliliye ilçesi  1.ci olağan kongresi  yapıldı.
CHP Haliliye ilçe kongresine katılanlar  ise CHP Şanlıurfa il başkanı Aziz Aydinlik ,Eski il Başkanlarından  Ömer Karakeçili ,Yusuf Köse ,Av.Ferhat Karataş,Murat Yazar, Aydın Paydaş ,Hilvan ilçe Başkanı Abuzer Bebe ,Suruc  ilçe Başkanı İzzet Tunçay ,26 Dönem Chp Şanlıurfa Milletvekili  Adayı  Avukat Mehmet Faruk Gökkan ve çok  partililerin katılımı ile yapıldı .
Divan Başkanlığına  Dr.İbrahim Hatipoğlu ,Ahmet Budak seçildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra  açılış konuşmasını  CHP Haliliye ilçe başkanı Mehmet Çetin Hayırlı yaptı  yaptığı konuşmada,”öncelikle  Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasından dolayı Haliliye ilçe teşkilatının kurulduğunu ilk ilçe başkanı olarak  göreve geldim bu güne  kadar ilçede CHP nin bayrağını en iyi yere getirmek için mücadele verdim  ,bu gün ise   1.ci olağan kongremizi gerçekleştireceğiz iki aday olarak diğer aday ise  Mehmet Adnan  Öncel  olduğunu biz secim sonucu ne olursa olsun kazanan CHP olacaktır” dedi.
CHP Şanlıurfa il başkanı Aziz Aydınlik ise,”Biz Şanlıurfa olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım bizler CHP liler olarak her zaman temiz  siyaset yapan insanlar olarak buradayız    Şanlıurfa ilçelerinde tek tek ilçe kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz  bugün ise  Haliliye ilçemizin kongresindeyiz  iki adayımız var  Mehmet Çetin Hayırlı ve Mehmet Adnan Öncel olduğunu her iki arkadaşımıza başarılar diliyorum kazanan CHP olacaktır” dedi.
CHP Haliliye ilçe kongresinde   iki aday  listesi ile secime gidildi adaylar  ise  Mehmet Çetin Hayırlı ve Mehmet Adnan Öncel  oldu  .secim sonucunda     Mehmet Adnan Öncel  27 oy aldı ,Mehmet Çetin Hayırlı ise  79 oy alarak yeniden güven tazeledi.
CHP Haliliye ilçesi  başkanı  Mehmet Çetin Hayırlı ,asil üyeler : Mehmet Salih Anaç ,Aziz Aslan ,Bakır Aydoğdu,Halil Budak ,Namık Kemal Cirit,Murat Çapan ,Mustafa Deniz,Mustafa Devebakan,Cemal Divane ,Cuma Doğru,Abdurrahman İzol ,Yunus Kansu,Erdal Karkın ,Bekir Kıskanç,İbrahim Halil Öztürk,Bedir Türkmen .

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49