Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

CHP Heyeti Şanlıurfa’da
CHP “Demokratikleşme ve Çözüm Süreci” yönelik Bölgede şimdiye kadar Elazığ, Tunceli, Batman, Siirt, Bitlis, Muş Diyarbakır ve Mardin ziyaret etti son olarak heyet Şanlıurfa temaslarda bulundu.
 
Kentte temaslarda bulunarak diyalog sürecini başlattıklarını, SUTSO ziyaretin ardından  Ziraat Mühendisleri Odası Toplantı Salon Parti ve STK temsilcileriyle bir araya geldi
 
İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyeti, Ankara Milletvekili Levent Gök, Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu, Parti Meclis Üyeleri Tekin Bingöl ve Hüseyin ve CHP Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karataş katıldı.
 
Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş” CHP demokratikleşme ve çözüm süreciyle ilgili düşüncelerini anlatmak bizler kendimizi iyi anlatamadık diye düşünüyorum CHP 80 kişilik grupla bölgelerde kendini  anlatmaya çalışıyor, yaklaşık 8 aydır hiç ölüm olmadı biz barıştan yanayız bu işin bir an önce sonlandırılması lazım ilk başta Hükümet daha sonra kendi partimizden destek istiyoruz ben bütün kesimlere sesleniyorum gelen bunu beraber yapalım dedi”
 
Heyet başkanı İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, sürecin tek yansımasının silahların sustuğu bir dönemin oluşması olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Herkesin talebi bunun devam etmesidir. Bizim de beklentimiz bunun devam etmesi için koşulların yaratılmasıdır. Endişemiz, sürecin tıkanmasına dönük birtakım gelişmeler olabilir çünkü bu süreç iktidarın yazılı taahhütü üzerinden gitmemektedir. Bize yönelen sorular da CHP'nin sürece katkıları noktasındadır.
 
CHP olarak sürece katkımız iktidarca reddedilmiş olmasına rağmen sürecin önünde tıkaç olmadık, önünde durmadık. Barış sürecine karşı değiliz. CHP'nin her zaman demokrasinin ana sözcüsü olarak kalmaya devam edeceğini bir daha vurgulamaya geldik. Eksikliğimiz olabilir ama CHP'nin samimi olmadığını hiç kimse söyleyemez. Daha iyi anlaşılabilmek için bu diyalog ortamını yaratıp kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz
Toplantı daha sonra basını kapalı devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49