Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Zabıta Haftasını Kutladı Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama elektrık

Bu haber kez okundu.

Cezaevi Firarisi Hırsızlıkta yakalandı
Şanlıurfa Cezaevi'nden firar eden bir kişi, Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Erikli sahilinde hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Keşan'a bağlı Yayla köyü sahilinde ve Erikli köyü sahilinde yazlıklara girerek hırsızlık yapan M.T. (22), İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince takibe alındı. Yapılan takip sonucunda Erikli sahilinde bir yazlığa girmek üzereyken jandarma ekiplerince suçüstü yakalanan M.T.'nin üzerinde, daha önce girdiği evlerden çaldığı ziynet eşyaları ve yüklü miktarda para çıktı. İfadesi alınmak üzere Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen M.T.'nin yapılan Genel Bilgi Taraması sorgusunda, yaklaşık 2 hafta önce hırsızlık suçundan hükümlü olduğu Şanlıurfa E Tipi Cezaevi'nden firar ettiği belirlendi.
 
Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.T., tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49