Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Cezaevi Firarisi 2 çocuğunu serbest bıraktı
Şanlıurfa'da cezaevi firarisi olduğu iddia edilen bir kişi, polise yakalanacağını anlayınca otomobildeki eşi ve 4 çocuğunu rehin aldı. Yaklaşık 18 saatin ardından bir kız iki çocuğunu serbest bıraktı. Çocuklar olay yerinde hazır olan sağlık ekipleri tarafından Ambulansa alındı. 
Osman B.'yi ikna çalışmaları aralıksız sürerken, şüpheli polisten bir araç tahsis edilmesini ve serbest bırakılmasını istedi. Eşi ve çocuklarını da yanına alacağını söyleyen Osman B.'yi ikna çabaları sürürerken zanlı 2 çocuğunu serbest bıraktı. Serbest bırakılan çocuklar, polis gözetiminde 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan çocuklar sağlık kontrolünden geçirilirken, polis ekipleri eşi ve 2 diğer çocuğunu araçta rehin alan şüpheliyi ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49