Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar’da Yangın; 2 Ölü 4 Yaralı
ŞŞanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriyelilerin kaldığı çadır kentte çıkan yangında 2 Ölü 4 çocuk yaralandı, 2 özel güvenlik görevlisi dumandan etkilendi.
 
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Tel Hamut Çadır Kenti'ndeki çadırlarda gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülen yangında 6 çocuk yaralandı. Ekiplere yardım eden 2 özel güvenlik görevlisi de dumandan etkilendi. Çadır kent Yangınında yaralanan Yahya Hatap 6, Ahmet Kosa 9, Cuma Kosa 12, Esra Kosa 6, Esra 6 ve Ahmet Mustafa  Ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı., buradaki müdahalenin ardında 6 yaralı Şanlıurfa  Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine  getirildi.
Yangında yaralanan Ahmet Kosa (9), ve Ahmet Mustafa 12  yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 4 çocuk ise Diyarbakır ve Adana'daki hastanelere sevk edildi.Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48