Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar’da askere ateş açıldı, 1 şehit, 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, Suriye sınırında güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu 1 asker  asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Olay saat 22: sularında Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'nda görev yapan güvenlik güçlerine, henüz tespit edilemeyen bir yerden ateş açıldı. Nöbette bulunan 3 asker yaralandı. Olay yeine çok sayıda Ambulans sevk edildi. Olayda yaralanan 3 asker, Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı askerlerden biri müdahaleye rağmen şehit oldu. şehit olduğunu 2 askerin yaralandığını açıkladı. Yaralı Askerlerden 1’i Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma Fakülte Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Ceylanpınar ilçesine gitti. Küçük yaptığı açıklamada, Bu akşam saatlerinde Ceylanpınar ilçesindeki güvenlik güçlerimize Suriye sınırından açılan ateş nedeniyle bir askerimiz şehit olurken iki askerimiz de yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49