Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

 Ceylanpınar çatışmasın kaçan terörist yakalandı
Türk Silahlı Kuvvetleri, Şanlıurfa’da meydana gelen silahlı çatışma sonrasında kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahsız olarak ele geçirildiğini bildirdi.
 
TSK, 23 Temmuz 2014 tarihinde Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Yukarıdoruklu Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen silahlı çatışma sonrasında kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin yakalandığını kaydetti.
 
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Şanlıurfa Ceylanpınar İlçesi Sarıçeşme Mahallesi mülki sınırları içerisinde, silahsız ve teçhizatsız olarak yakalanan bölücü terör örgütü mensubu teröristin, Jandarma ekiplerince Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48