Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Çevik kuvvet kavşağında trafik kilitleniyor
Karaköprü ilçesinden şehir merkezine gelmek isteyen araç sürücüleri yol güzergâhında fazla trafik ışıklarının olduğunu ve bunların bazılarının gereksiz olduğunu ileri sürdü. Özellikle çevik kuvvet kavşağında büyük tıkanmalar meydana geliyor, yeni yapılan delgeçler Çevik kuvvet kavşağı nedeniyle trafik yoğunluğuna bir çare olmadığı belirtildi.
Sürücüler “ Yeni yapılan delgeçlerin zaten akıcı idi ve bir aciliyeti yoktu acilen çözüm üretilmesi gereken yer çevik kuvvet Kavşağı ve benzeri trafiğin kilitlendiği noktalardır. Umuyoruz en kısa zamanda yetkililer sesimizi duyarda bu kavşağın kilitlenen trafiğine acilen çözüm üretirler” diye tepkilerini dile getirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48