Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Çevik Kuvvet Kavşağı ne zaman trafiğe açılacak?
Bölgenin en büyük 'Karaköprü Kavşak' projesi 2018 Ağustos ayında ihalesi yapılan ve 180 günde tamamlanması öngörülen ancak yapımı ödenek yetersizliği iddiasıyla durdurulan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesi nihayet sona erecek.
Şanlıurfa’da trafiğin en çok sorun yaşandığı bölgelerden biri olan noktada Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevreyolu yönlerinden gelen yollar kesişiyor. Çevik kuvvet olarak bilinen Karaköprü Kavşak projesi bittiğinde; trafik akışının en yoğun yaşandığı bölgede saatte 3 bin 700 araç ışıklara takılmadan Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevre yolları istikametlerine yönelecek. Kavşak projesi, trafik sıkışıklığını önleyici, kendisine bağlanan transit geçişli kavşakların trafik yükünü tüm yönlere dağıtma imkânı veren ışıksız, duraksız, tam direksiyonel olarak tasarlanmış şekilde hizmete sunulacak.Karaköprü kavşağının tamamlanması ile birlikte kent merkezi, Karaköprü, Diyarbakır yolu ve çevre yollarında düzenli trafik akışı bu şekilde sağlanmış olacak.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile Çevik Kuvvet kavşağı inşaatını yerinde inceledi. İncelemelerin ardından projenin bitimine dair tarih veren Vekil Fakıbaba "Diyarbakır- Şanlıurfa Çevik Kuvvet geçişi ve Otogar bağlantısı en geç 15 Eylül’e kadar bitmiş olacak, Çevik Kuvvet Kavşağının tamamı bu yıl sonuna kadar bitecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49