Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Cevheri, Urfa Turizm İle Kalkınacak

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Şanlıurfa’da turizmin kalbinin attığı aşağı çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın iş yapamadıklarını belirtmesi üzerine Cevheri, “Şanlıurfa Göbeklitepe’si, Balıklıgöl’ü ve Harran’ı ile başlı başına bir değerdir. Şanlıurfa turizminin gelişmesi için gereken her şey var. Biz belediye başkanlığını kazandığımızda esnafımız sadece turizm gelirlerinden istediği geliri elde edecek.”dedi.

Doğru zamanda kullanmak gerek

Şanlıurfa’nın Türkiye’nin diğer illerine göre turizm anlamında en şanslı il olduğunu söyleyen Cevheri, “Turizm bir kentin kalkınması için çok büyük bir etkendir. Bu doğru zamanda kullanıldığı takdirde o kentin kalkınması kaçınılmazdır. Şanlıurfa’da turizm hareketlenmesi için gereken her şey bulunuyor. Tarihi, dini ve kültürel anlamda ne isterseniz var. Ama bunların değerlendirilmesi gerekiyor.”diye konuştu.

Kentin kalkınması için turizm önemli

“Turizmin gelişmesi ve turistlerin kente gelmesi başta esnafın yararınadır.” diyen Cevheri, “Şanlıurfa Göbeklitepe’si, Balıklıgöl’ü ve Harran’ı ile başlı başına bir değerdir. Şanlıurfa turizminin gelişmesi için gereken her şey var. Biz belediye başkanlığını kazandığımızda esnafımız sadece turizm gelirlerinden istediği geliri elde edecek. Buna paralel olarak işsizlik de azalacak ve kent zenginleşecektir.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49