Öne Çıkanlar sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Cevheri Hilvan kırsalında
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Hilvan kırsalında AK Partiye destek arayışını sürdürüyor.
Hilvan ilçesine bağlı Bozkurt, Gölcük, Kıbık, Kalecik, Çadırlı, Ziftil, Kuzguncuk, Akbaşlar, Ağılmış, Özkanlar, Oğulmuş, Kalınbayat, Züriye, Çırağım, Kankili, Sarıören, Taşlı, Konjuk, Kanlıkuyu, Boyalı, Kuşkulu, Samat, Akbaşak, Ağılmış ve Özkanlar (köylerini) mahallelerini gezen AK aday Cevheri, AK Partinin bayrağını en yükseklere dikeceklerini söyledi.
İstikrar istiyoruz, huzur istiyoruz
Gittiği bölgede yakınlarını da ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, “Akraba ve aşiretimizin olduğu bölgede seçim çalışmalarımızı yapmaktayız. Dün 30 köyümüzde temaslarda bulunduk. Her gittiğimiz köyde halkımızla, dostlarımızla görüşerek onların ihtiyaç ve yardımlarını tespit etmekteyiz. Bu sorunları gerektiği yerlere bildirerek gideriyoruz. Bugünde Hilvan’dan, Haliliye, Siverek başlayarak temaslarımızı sürdürüyoruz. Çok güzel bir teveccüh görmekteyiz. Halkımız ve dostlarımız birlikte hareket edip tek beden olmuşlar. İnşallah AK Parti’nin bayrağını en yükseklere dikeceğiz. Umuyoruz ki biz bu seçim de Milletvekili sayımızı geçmişe nazaran çok daha fazlasını alarak arttıracağız. Halkımız istikrar ve huzuru özlemiş bulunmakta. İstikrarsızlığın getirmiş olduğu ekonomik sıkıntıları herkes zerresine kadar hissetmektedir. Burada ki vatandaşlarımız ürünlerini satmakta zorlanmaktır. Acilen partimizin tek başına iktidara gelip, hükümeti kurmasını sağlayıp, huzuru sağlayıp ekonomik istikrarı getirmesini beklemekte. Her gittiğimiz yerde öncelikle bizden talep edilen budur. İstikrar istiyoruz, huzur istiyoruz, bölgemize yatırım istiyoruz bunun içinde AK Partinin iktidara gelmesi arzulanmaktadır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49