Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Cevheri, Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti
Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek hayvan satıcılarının sorunlarını dinledi. Ülke genelinde hayvancılık alanında yaşanan sıkıntıların aşılması için değişim için 31 Mart’ı işaret etti.
Et ithal eden ülke olduk
Küçükbaş hayvancılığın ana merkezlerinden olan Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarını ziyaret eden Sabahattin Cevheri, “Şanlıurfa küçükbaş hayvancılığın en çok yapıldığı iller başında geliyordu. Ancak son zamanlarda hayvancılık alanında temel girdilerin hızla artmasıyla hayvancılık yapan çiftçiler tek tek bu işi bıraktı ve sonunda et ithal eden bir ülke haline geldik. Bunlar kent ve ülke için büyük sıkıntılardır.”dedi.
Yanlış politikalar uygulandı
Hayvancılık alanında yaşanan mevcut sorunların aşılması için yapılması gereken tek şeyin yanlış politikalar izleyenleri değiştirmek olduğunu söyleyen Cevheri, “Hayvancılığa her türlü uygun olan Şanlıurfa ve genelde de Türkiye toprakları maalesef uygulanan yanlış politikalar ile hayvancılık bitti. Meralarda hayvan kalmadı. Yanlış politikalara son vermek için değişim şarttır.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49